معرفی تصویری اتومبیل های روز دنیا
راپید‌کار

5 کاربرد ورق آلومینیوم که فکرش را هم نمیکردید!

5 کاربرد ورق آلومینیوم که فکرش را هم نمیکردید!

5 کاربرد ورق آلومینیوم که فکرش را هم نمیکردید!

درست است که ورق آلومینیوم یک محصول صنعتی محسوب می‌شود که بیشتر کاربردهای آن در صنعت است اما امروزه شاید هیچکدام از ما نباشیم که به‌طور مداوم با این نوع ورق‌ها سروکار نداشته باشیم. شاید بپرسید کجا؟ دم‌دستی‌ترین جایی که در آن از ورق آلومینیوم استفاده می‌شود ظرف‌های یکبار مصرف فویلی است که از آلومینیوم تهیه شده است. مورد دیگر فویل‌هایی است که روی غذاهایی که داخل فر می‌گذاریم می‌کشیم یا فویلی که روی گوشت و مرغ می‌گذاریم و آن را روی اجاق می‌گذاریم، این فویل‌ها همگی از جنس آلومینیوم هستند.

اما ورق آلومینیوم همیشه اینقدر نازک نیست و فویل‌ها تنها یکی از انواع ورق‌های آلومینیومی هستند. در این مقاله بیشتر با این محصول آشنا می‌شویم و علاوه بر آشنایی با کاربردهای آن، سعی می‌کنیم راهنمایی کنیم که برای خرید این محصول چطور باید عمل کرد که ضرر نکرد و محصولی با کیفیت بالا و در عین حال با قیمت ارزان تهیه کنیم.

از ورق آلومینیوم چه استفاده‌ای می‌شود؟

ورق آلومینیوم به‌دلیل ویژگی‌هایی که دارد بسیار پرکاربرد است. این ورق‌ها زنگ نمی‌زنند! این مهم‌ترین ویژگی ورق آلومینیوم است که باعث شده است به‌راحتی بتوان از آن در جاهایی که امکان زنگ‌زدگی بالاست استفاده کرد و نگران اکسیداسیون نبود. آلومینیوم بسیار سبک‌تر از آهن و فولاد است و نیز به‌راحتی خم می‌شود. برای همین می‌توان آن را شکل داد و از آن برای ساخت وسایلی که وزن در آن‌ها عنصر مهمی است، استفاده کرد. به‌طور کلی می‌توان برای چند کاربرد فراوان انواع ورق‌های آلومینیومی این موارد را بیان کرد:

ساخت وسایل نقلیه

شاید رایج‌ترین کاربرد آلومینیوم که همیشه جلوی چشم ماست، استفاده از آن برای ساخت وسایل نقلیه است. از ساده‌ترین چیزها مثل دوچرخه‌های آلومینیومی سبک گرفته تا تجهیزات پیشرفته‌ای مثل هواپیماها به ورق آلومینیوم نیاز دارند.

همچنین خودروها همیشه بخش‌هایی دارند که در معرض زنگ‌زدگی است، در این بخش‌های خودرو هم از ورق آلومینیوم استفاده می‌شود. حتی بعضی از خودروها به‌طور کامل از ورق آلومینیومی برای ساخت بدنه خود استفاده می‌کنند و به این نتیجه رسیده‌اند که این نوع ورق‌ها از ورق آهنی بهتر است یکی از این شرکت‌های بزرگ شرکت Land Rover است که بسیاری از خودروهای باکیفیت و off-road خود را با ورق‌های آلومینیومی می‌سازد. همینطور برندهای مشهوری مثل Jaguar، Audi، Tesla و حتی Ford از آلومینیوم برای ساخت بدنه خودروهایشان استفاده می‌کنند تا هم ضدزنگ باشند و هم وزن سبک‌تری داشته باشند. یکی از معروف‌ترین و پرفروش‌ترین خودروهایی که از آلومینیوم برای بدنه‌اش استفاده گسترده‌ای کرده است Ford f-150 است.

ساخت سطح آجدار

کاربرد دیگر ورق آلومینیومی ساخت سطوح آجدار است. در موارد مختلفی نیاز است یک سطح آجدار ساخته شود تا از لغزندگی سطح جلوگیری شود. در این مواقع، ورق آلومینیومی انتخاب بسیار مناسبی است مخصوصاً که به‌راحتی در دسترس است و شکل پذیری بالایی دارد و در کنار این‌ها به‌هیچ وجه هم دچار زنگ‌زدگی نمی‌شود. مثلاً محل رکاب ورودی به خودروهای سنگین مثل کامیون‌ها یا اتوبوس‌ها یکی از این مواردند که در آن‌ها از سطوح آجدار استفاده می‌شود. در محل‌های صنعتی هم برای ساخت پله‌های فلزی، لازم است این پله‌ها طوری ساخته شوند که نه زنگ بزنند و نه لغزنده باشند، در این موارد است که به ورق‌های آجدار نیاز پیدا می‌شود.

نماکاری سبک و ضد زنگ

محل استفاده دیگر ورق آلومینیوم نماکاری ساختمان است. البته این استفاده کم است و چندان زیاد نیست اما اگر گاهی لازم باشد، می‌توان از ورق آلومینیومی برای نماکاری استفاده کرد. مزیت ورق آلومینیوم برای نماکاری وزن سبک آن و مقاومت آن دربرابر رطوبت و فرایند اکسیداسیون است.

ساخت لوازم الکتریکی

آلومینیوم فلزی است که علاوه بر وزن کم، رسانایی الکتریکی بالایی دارد. همچنین رنگ روشن و درخشان طبیعی آن، باعث شده است بتوان از این فلز و ورق‌های آلومینیومی برای ساخت بعضی از لوازم برقی استفاده کرد. اگر چراغ‌قوه‌های قدیمی را به خاطر داشته باشید، باید یادتان باشد که مدل‌های زیادی از آن‌ها بدنه‌های آلومینیومی داشتند.

ساخت لوازم خانگی

محل استفاده دیگر ورق آلومینیومی این است که برای ساخت لوازم خانگی و وسایلی که در خانه و آشپزخانه به کار برده می‌شوند. بسیاری از قطعات لوازم خانگی به‌ویژه بخش‌هایی که مدام در معرض گرما و رطوبت قرار دارند، از ورق‌های آلومینیومی ساخته می‌شوند تا عمر طولانی‌تری داشته باشند.

انواع ورق آلومینیوم

ورق آلومینیومی را می‌توان بر اساس موارد مختلفی دسته‌بندی کرد: بر اساس ضخامت، آلیاژ، برآمدگی‌های روی آن، نحوه ساخت و… . اگر بخواهیم در یک لیست تعدادی از نوع‌های مختلف ورق آلومینیومی را نام ببریم باید به این موارد اشاره کنیم:

  1. ورق آلومینیوم ساده
  2. ورق آلومینیوم روغنی
  3. ورق آلومینیوم کامپوزیتی
  4. ورق آلومینیوم آج‌دار
  5. ورق آلومینیوم آنادایز شده (anodize)
  6. فویل آلومینیوم
  7. ورق آلومینیوم با آلیاژهای مختلف (سری ۱۰۰۰ تا ۷۰۰۰)

نحوه خرید ورق آلومینیوم (معرفی منبع تأمین)

بعد از توضیح درباره اینکه ورق آلومینیوم چیست و چه استفاده‌هایی دارد حالا موقع آن رسیده است که توضیح دهیم نحوه خرید ورق آلومینیوم با بهترین قیمت چگونه است. بسیاری از صنعتگران و شرکت‌های تولیدی که از ورق‌های آلومینیومی برای کار خود استفاده می‌کنند منبع تأمین‌کننده ورق آلومینیوم مخصوص به خود را دارند اما این بار ما می‌خواهیم یک مرجع فروش و منبع تأمین‌کننده خاص را معرفی کنیم که فرایند خرید و فروش ورق آلومینیوم در انواع مختلف و دیگر انواع فلزات، فولاد و آهن آلات را بسیار ساده و آسان کرده است و باعث شده است بتوان راحت‌تر از هر زمان دیگری اقدام به خرید کرد.

این مرجع قیمت ورق آلومینیوم با کیفیت تضمین‌شده و با قیمت رقابتی جایی نیست جز شرکت آهن پرایس. شرکت آهن پرایس متکی به مدیرانی است که بیش از ۵۰ سال سابقه فعالیت در حوزه آهن آلات را دارند و توانسته‌اند نیازهای مشتریان را شناسایی کنند و با استفاده از فناوری‌های جدید و راه‌اندازی روش خرید و فروش تلفنی و تنها با یک تماس، تحولی در روش خرید و فروش آهن آلات ایجاد کنند.

برای خرید از آهن پرایس کافی است با شماره 54103-021 تماس بگیرید و با یک تماس، کارشناس شرکت همراه شماست تا لحظه تحویل کالای مد نظرتان.

نتیجه‌گیری

در این مقاله یاد گرفتیم ورق آلومینیوم چیست و چه استفاده‌ای از آن می‌شود. دانستیم که کاربردهای این نوع ورق بیش از آن است که در نگاه اول حدس می‌زنیم و همچنین دانستیم که انواع ورق آلومینیومی کدام است و تنوع در این محصول چگونه است. مسئله بعدی که برای خریداران ورق آلومینیومی مهم است این است که چطور می‌توان تنها با یک تماس با شماره 54103-021 اقدام به خرید ورق آلومینیومی کرد که بدون دردسر محصول را تحویل گرفت و محصول مورد نظر را با بهترین قیمت و بالاترین کیفیت در کوتاه‌ترین زمان در اختیار داشت.

 

ارسال شده در ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 5 بازدید
ارسال دیدگاه
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها